Verzending

Altijd gratis verzending!

Bij Cheetahvaas.nl vinden wij het belangrijk om jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren! Daarom is het voor 17:00 besteld, de volgende werkdag in huis! We gebruiken 2 dozen + opvul materiaal om er voor te zorgen dat jouw vaas heelhuids bij je wordt bezorgd! Let op: we zijn afhankelijk van de snelheid van PostNL hierin. Bestellingen kunnen altijd vertraagd zijn door drukte bij de postbedrijven.

Retourneren

Soms kan het gebeuren dat het product niet bevalt. Je kan het product gemakkelijk naar ons retourneren. Je hebt 14 dagen de tijd om te beslissen of je een product wilt of niet, en ons hiervan op de hoogte te stellen indien je het wilt retourneren. Hierna heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product te retourneren. Als het product heelhuids is ontvangen storten we het gehele orderbedrag + verzendkosten binnen 14 dagen na melding terug.

De vazen zijn handgemaakt. Dit betekent dat ze andere stippen of strepen kunnen hebben of net een andere tint als op de foto. Vazen die afwijken van de foto nemen wij niet terug (tenzij wij je een verkeerde vaas hebben toegestuurd of dat deze beschadigd is).

Wij sturen je een gratis retourlabel op. Let op: retourneren is op eigen risico!

Indien je het product wilt retourneren, stuur dan een mail naar klantenservice@cheetahvaas.nl. Wij helpen je dan graag verder met jouw retour!

Let op: helaas komt het steeds vaker voor dat klanten soms wel tot 5 / 10 vazen bestellen en uiteindelijk alles wordt teruggestuurd op één model na. Houdt er rekening mee dat het ons veel tijd en geld kost om zo’n grote order te versturen (meerdere dozen, dus veel verzendkosten). Zeker als we dit vervolgens allemaal retour moeten nemen. Ben je dus niet zeker welk model je neemt? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag verder met extra informatie en foto’s zodat je meteen de vaas in huis die helemaal aan jouw wensen voldoet!