VERZEND INFORMATIE

Niks! Op al onze vazen wordt er geen verzendkosten gerekend.

Voor 17:00 besteld is de volgende werkdag in huis! Helaas kan er soms wel vertraging optreden bij PostNL, zeker in de drukke kerstmaanden.

Wij stoppen een vaas in twee dozen, en vullen het op met opvulchips. Op de doos staat dat er een breekbaar product in zit. Op deze manier zorgen we ervoor dat bijna alle vazen heelhuids bij hun nieuwe eigenaar aankomen!

RETOURNEREN

Je hebt bij ons 14 dagen de tijd om een product te retourneren.

Jazeker, bij ons kan je altijd gratis retourneren!

We proberen het altijd te voorkomen door middel van een goede verpakking, maar soms gaat het toch nog mis. Als dit het geval is neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, zodat we je kunnen voorzien in een nieuwe vaas!

VERZEND INFORMATIE

Het kan tot 2 uur duren voordat je een bevestigingsmail binnen krijgt. Heb je deze nog steeds niet binnengekregen na 2 uur? Neem dan even contact met ons op.

Wij gebruiken op onze website een veilige SSL verbinding. Dit betekent dat wanneer je jouw gegevens invult, deze niet zomaar onderschept kunnen worden door een 3e partij. Hierdoor zijn jouw gegevens veilig bij ons. Wel zo belangrijk.

Nadat jouw bestelling binnenkomt krijg jij automatisch een bevestiging van jouw bestelling. Wij bekijken de bestelling zorgvuldig en pakken hem dan goed voor je in. We houden je op de hoogte via de mail!

BETALEN

Wij accepteren de volgende betaalmethodes:

  • iDeal
  • PayPal
  • Afterpay
  • Overboeking
  • Creditcard betaling
  • Bancontact

Indien wij de bestelling nog niet hebben doorgegeven aan onze fabriek, of hebben verzonden kan je de bestelling nog annuleren. Neem dus zo spoedig mogelijk contact met ons op!

Ja. Iedere bestelling ontvangt per mail een factuur. Dit kan soms tot 24 uur duren.