OVER CHEETAHVAAS.NL

DE SPECIALIST IN VAZEN MET EEN AFRIKAANS TINTJE!

De mooie stippen en strepen, de kleur, iedereen wordt blij van een stoere cheetahprint! En het staat super in ieder interieur.

Cheetahvaas.nl is een webshop gespecialiseerd in de oh zo populaire cheetahvaas! We hebben een groot assortiment cheetahvazen, waardoor je altijd wel een vaas tegenkomt die bij jou past!

Cheetahvaas.nl is een dochteronderneming van moederbedrijf Royal Commerce. Een andere webshop van ons is www.muurmooi.nl!

We hebben een groot assortiment in cheetahvazen. Groot, klein, rond of langwerpig, bij ons vind je hoe dan ook een vaas die bij jouw stijl past!

Alle vazen zijn stuk voor stuk met de mond geblazen. Dit zorgt ervoor dat iedere vaas uniek is! Blijkt de vaas toch niet helemaal te voldoen aan je verwachtingen? Dan kan je hem altijd gratis retourneren! En met onze PostNL integratie laat je de vaas bezorgen wanneer dat jou uitkomt.

Keurmerk webwinkel

Bij ons koop je veilig & vertrouwd!

Cheetahvaas.nl is aangesloten bij WebwinkelKeur. Dit betekent dat je profiteert van allerlei zekerheden. Zo kun je reviews lezen, worden geschillen altijd opgelost en is onze webshop gecontroleerd op internetfraude!